Portofoliu

Certificat de acreditare

Acreditata de RENAR dupa: SR EN ISO 15189:2007

Capture

Personal Medical

Dispunând de un personal calificat și dedicat, supus unor riguroase controale interne de calitate, compus din doi medici primari, chimist, biochimist și biolog, alături de trei asistente,  laboratorul Beatrice își poate asigura pacienții că vor fi tratați cu promptitudine, profesionalism și obiectivitate în vederea obținerii de rezultate dintr-o gamă variată de analize.

yusd

Recoltari biologice

Prin recoltări biologice înțelegem colectarea unor celule, organisme și medii în care au crescut culturi de celule sau microorganisme în vederea analizării acestora și a extragerii compușilor biochimici. În această arie intră recoltele de sânge, urină, materii fecale și secreții. Laboratorul Beatrice întreprinde aceste recoltări în cadrul standardelor internaționale de igienă.

333 222

 

Imunologie

Imunologia este ramura științei biomedicale care se ocupă cu studiul sistemelor imunitare. Aceasta consemnează, măsoară și contextualizează funcționarea fiziologică a sistemului imunitar atât în stadiul sănătos cât și în cel bolnav, observând cum corpul se protejează pe sine împotriva bolilor infecțioase cauzate de bacterii, viruși și organisme parazitare.

22 11

 

Microbiologie

Microbiologia se ocupă cu studiul organismelor microscopice precum bacteriile, virușii, fungii și protozoarele. Această disciplină presupune cercetarea fundamentală a biochimiei, fiziologiei, biologiei celulare, ecologiei, evoluției și aspectelor clinice ale microorganismelor.

5 4 3

 

Biochimie

Ca ramură a științei, aceasta se ocupă cu explorarea proceselor chimice care au loc în organismele vii. Este o știință de laborator care unește chimia și biologia și care urmărește soluționarea unor probleme biologice.

2 1 da

 

Sala de asteptare

13